Hetki yhdessä

Nyt on aika muistaa läheistä, hemmotella rakastaan tai nauttia hyvien ystävien seurassa mahtavasta ruoasta ja viineistä. Olemme auki ystävänpäivänä, torstaina 14. helmikuuta, klo 17-21, keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemista.

Kolmen ruokalajin erikoismenut ovat 40 eur / hlö, niille sovitetut juomapaketit 20 eur / hlö. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa, joista voit valita joko LIHAMENUN tai MERENELÄVÄT MENUN. Erikoismenut vain ennakkotilauksella. Muista tehdä tilauksesi viimeistään 13.2.2019. Ilmoitathan ennakkoon myös erikoisruokavalioista. Huomioithan, että veloitamme 2,50 € /menu lisämaksun gluteenittomuudesta / laktoosittomuudesta. Mikäli et halua erikoismenuita, A la Carte listamme on tarjolla koko illan ajan ilman ennakkotilausta.

Pöytävarauksen voit tehdä suoraan tästä.

Veloituksettomat peruutukset ja henkilömäärämuutokset tulee tehdä 2 päivää ennen tilaisuuden alkua. Peruuttamattomista ja peruutusajan jälkeisistä ei uudelleen myydyistä paikoista peritään 40 eur / tuoli. Ravintola ei tee katevarauksia luottokorteille. Maksu paikoista peritään vain, jos peruutusta tai henkilömäärän muutosta ei tehdä määräaikaan mennessä.

Lisäkysymykset ja yli 6 hengen ryhmävaraukset osoitteesta saija@kuzina.fi