Lahjaksi arkeen ja juhlaan!

Etsitkö tyylikästä ja laadukasta lahjaa? Osta meiltä lahjakortti ja tarjoa elämys maukkaan ruoan parissa.

Voit ostaa lahjakortin tableonlinen kautta. Tableonlinelta ostaessa huomioithan heidän ohjeet jotta lahjokortin käyttä on mukavaa ja mutkatonta.

Lahjakortti on käytettävä yhdellä kerralla kokonaan. Varaus ruokailuun, jossa lahjakortti käytetään, tulee tehdä ravintolan kotisivun tai TableOnline.fi -sivun kautta. Syötä lahjakorttisi koodi varauksen teon yhteydessä sille varattuun kenttään. Jos koodia ei ole syötetty varauksen teon yhteydessä, ei lahjakortti ole lunastettavissa.

Yhdessä varauksessa voi käyttää yhden lahjakortin. Varaudu esittämään tämä lahjakortti joko sähköisenä tai paperisena sen lunastuksen yhteydessä. Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä TableOnlinen asiakaspalveluun tableonline@tableonline.fi. Lahjakortilla ei ole muutos- tai peruutusoikeutta ja se on voimassa 12 kk ostoksesta.

Lahjakortin osto suoraan ravintolasta

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä ja se on selkeästi mainittu myös itse kortissa. Lahjakortti on käytettävä sen ehtojen mukaisesti. Voit itse määrittää lahjakorttiin haluamasi summan. Lahjakorttia tulee käyttää yhdellä kerralla kokonaan, mutta kuitenkin lahjakortin voimassaoloaikana.

Huom! Käyttämätöntä summaa ei myöskään palauteta asiakkaalle käteisenä.

Tutustu a la carte listaamme täältä, yhteystietomme löydät tästä.

Tervetuloa ostoksille ravintolaamme!