Á LA CARTE

HALUAMME TARJOTA SINULLE ERINOMAISEN ELÄMYKSEN RUOKAMME PARISSA. PÄÄOSIN
PAIKALLISISTA RAAKA-AINEISTA VALMISTETTUA VÄLIMERELLISTÄ RUOKAA; PARASTA ETELÄSTÄ JA POHJOISESTA.

RUOKAMME ON TUORETTA JA MAUT AITOJA, KOSKA KAIKKI RUOAT TEHDÄÄN ITSE ALUSTA LOPPUUN
ASTI RAVINTOLASSAMME; MARINADEISTA JA KASTIKKEISTA TUOREESEEN LEIPÄÄN SEKÄ
JÄÄTELÖIHIN. PIDÄMME TÄRKEÄNÄ, ETTÄ KÄYTÄMME RUOAN VALMISTUKSESSA PARHAIMPIA
LUOMUTUOTTEITA, JOITA ON SAATAVILLA SUOMESTA; KUITENKIN PÄÄOSIN PAIKALLISTEN
TUOTTAJIEN TOIMESTA. SUHTAUDUMME RUOKAAMME SUURELLA INTOHIMOLLA JA RAKKAUDELLA JA TÄMÄ NÄKYYKIN JOKAISESSA ANNOKSESSAMME.

SEN LISÄKSI, ETTÄ RUOKAMME ON HERKULLISTA JA MAUKASTA, HALUAMME SEN MYÖS
HERÄTTÄVÄN SINUSSA IHANIA MUISTOJA; ULKOMAAN MATKASTASI, LAPSUUDESTASI TAI MUKAVASTA KESÄISESTÄ PÄIVÄSTÄ YSTÄVIESI KANSSA.

TOIVOMME ETTÄ NAUTIT RUOASTAMME YHTÄ PALJON KUIN ME SEN TEKEMISESTÄ SINULLE.

BON APETIT!

-NAURAEN, RAKASTAEN, ELÄEN-

ALKURUOAT

NAUDAN KIELI

OHUEKSI VIIPALOITUA 36 TUNNIN AJAN MARINOITUA NAUDAN KIELTÄ
PUNAJUURTA JA RUCOLAA PIPARJUURIKASTIKKEELLA

(G, L)

10,00

 

PARMESAN KORI

CRETAN-MINOAN KATKARAVUILLA TÄYTETTY PARMESAN KORI

VIHERSALAATTISEKOITUS

 (G)

10,00

 

MUSTEKALA CARPACCIO

14 PÄIVÄN AJAN MARINOITU MUSTEKALA CARPACCIO

APPELSIINI-PINAATTISALAATTIA

 (G, L)

10,00

 

KUZINAN SALAISUUS

VALIKOIMA LEIKKELEITÄ, JUUSTOJA JA KASVIKSIA SEKÄ DIPPEJÄ, TALON LEIPÄÄ

 (2 HLÖÄ, KYSY TARJOILIJALTA PÄIVÄN VALIKOIMA)

(MEZE VOIDAAN TEHDÄ MYÖS G, L TAI KASVISVERSIONA)

18,00

 

KASVISRUOAT

VEGEPIHVI

GRILLATTU MARINOITU TOFUPIHVI
RUCOLA-ARTISOKKASALAATILLA JA TILLIÖLJYÄ

 (G, L)

16,00

 

VEGAANI RATATOUILLE

RATATOUILLE LUOMUVIHANNEKSILLA

(G, L)

16,00

 

RISOTTO

CARNAROLI RISOTTO

SIENILLÄ JA LUOMUVIHANNEKSILLA

D.O.P PARMEGIANO-REGGIANO

(G)

18,00

 

SALAATIT

INSALATA DI PIEMONTE

VIHERSALAATTI SEKOITUS, RUSKEITA HERKKUSIENIÄ, PUNAJURTA JA PORKKANAA RAASTETTUNA
TRYFFELIÄ JA PAAHDETTUJA SEESAMINSIEMENIÄ

(G, L)

16,00

FATTOUSH

ROOMANSALAATTIA, TOMAATTIA, KURKKUA, PAPRIKAA, RUOHOSIPULIA, MINTTUA, PERSILJAA,
SUMAKKIA, SITRUUNAA, GRANAATTIOMENAN SIEMENIÄ JA BULGURIA

(L)

16,00

LISÄTÄYTTEET: KANANRINTA 5,00 / ANNOS JA TIIKERIKATKARAPU 7,00 / ANNOS

MERESTÄ

GALIZIA PULPO

PANNULLA PAISTETTUA MUSTEKALAA, SAVUSTETTUA PAPRIKAJAUHETTA,
PINAATTIA JA PIENIÄ PERUNOITA MARASCHINO LIKÖÖRILLÄ

(G, L)

26,00

 

LOBO DE MAR

CATALONIALAISEEN TYYLIIN TEHTY HAMMASAHVENFILEE KÄÄRITTYNÄ IBERICO KINKKUUN

TUOREELLA TIMJAMILLA JA KUULLOTETUILLA KASVIKSILLA

(G, L)

26,00

 

BLACK INK

LIME-TIIKERIKATKARAPUJA, ALFA-ALFAA JA MUSTE RISOTTOA

 (G, L)

26,00

 

MEREN SALAISUUS

TIIKERIKATKARAVUT KÄÄRITTYNÄ MERIAHVENEN FILEESEEN
BABYPORKKANA MOUSSEA JA SAHRAMIVAAHTOA

 (G, L)

27,00

 

MAALTA

CHICKEN PROVANCE

KUNINGASRAPUMOUSSELLA TÄYTETTYÄ KANANRINTAA PROVANCEN TYYLIIN

PEKONIIN KÄÄRITTYNÄ JA KASVISRATATOUILLEA TIMJAMIKASTIKKEELLA

(G, L)

22,00

 

LA RIOJA PORSAAN FILEE

LA RIOJA PORSAAN FILEE SELLERIPYREELLÄ JA
BABYPORKKANOITA JA -PERUNOITA PUNAVIINIKASTIKEELLA

 (G, L)

22,00

 

KIPRIAKO LAMB

KIPRIAKO LAMPAANPOTKAA COMMANDARIA VIINIKASTIKKEELLA

PARSAKAALIA JA PALSTERNAKKAMOUSSEA

(G, L)

28,00

 

NAUDANPOSKEA KUZINAN TYYLIIN

48 TUNTIA KYPSYTETTYÄ NAUDANPOSKEA

(G, L)

28,00

 

JÄLKIRUOAT

GINGER POT

INKIVÄÄRI-VANILJABRULEE

(G, L)

10,00

 

CHARLOTTE DE PARIS

SUKLAAKAKKUA MARJAKASTIKKEELLA

JA JÄÄTELÖÄ

(G, L)

10,00

 

TORTA CATALAN

PORKKANAKAKKUA, MINTTUHYYTELÖÄ
JA ANANASJÄÄTELÖÄ
(G, L)

10,00

 

DAILY DELIGHT

SORBETTIA JA JÄÄTELÖÄ

(PÄIVÄNMAKU)

(L, G)

8,00