VIINIT
Haluamme tarjota sinulle uusia ja erilaisia elämyksiä makujen maailmaan. Intohimo laadukkaisiin viineihin
ja ruokiin on toimintamme keskiössä. Filosofiamme on yhdistää sopusointuisesti nämä kaksi maailmaa toisiinsa. Tämä vuoksi meillä ei olekaan
vakituista viinilistaa vaan valikoimaamme kuuluu 200-300 erilaista viiniä.
Viinit valitaan pääosin Välimeren alueen maista. Valinnat perustuvat rypäleiden aitouteen ja
valmistusprosessiin. Olemme pääasiassa keskittyneet viineihin, jotka on valmistettu biodynaamisella tai
vegaanipohjaisella viininvalmistusmenetelmällä. Luomuviinien valmistukseen vaatii enemmän työtä, tämän
vuoksi myös viinit ovat luonnollisempia. Maut ovat aitoja ja tunnet rypäleen alkuperän. Viinien valintamme
pohjautuu 4V:hen; viinitarha, viininvalmistus, vuosikerta ja viinintekijä.
Punaviineissä keskitymme pääpiirteisiin, joissa korostuu aromaattisuus, täyteläisyys ja pitkä jälkimaku.
Kuivat, rapeat ja raikkaat maut korostuvat valkoviineissämme. Kukkamaisuudesta paahteisuuteen ja
pehmeisiin ja rikkaisiin aromeihin, jotka sopivat erityisesti meren antimien kanssa.
Kuplivamme tulevat olemaan; Italian prosecco, Espanjan Cava ja Ranskan metodo classico. Nämä tekevät
arjestakin juhlavan.
Tule ja nauti lasi viiniä kiireisen työpäivän jälkeen tai ystävien kanssa ruokaillen välimerellisissä tunnelmissa.
*******
Viinien takana oleva mies on yksi Kuzinan omistajista; Tiberius Stere. Hän on palkittu sommelier, jolla on
vuosien kokemus viineistä. Viinit ovat olleet hänen intohimonsa jo lähes 20 vuotta. Jokainen viini on
tarkkaan valittu hänen toimestaan.