VIINIT

Haluamme tarjota sinulle uusia ja erilaisia elämyksiä makujen maailmaan. Intohimo laadukkaisiin viineihin ja ruokiin on toimintamme keskiössä. Filosofiamme on yhdistää sopusointuisesti nämä kaksi maailmaa toisiinsa. Tämän vuoksi meillä ei olekaan vakituista viinilistaa vaan valikoimaamme kuuluu 200-300 erilaista viiniä.

Viinit valitaan pääosin Välimeren alueen maista. Valinnat perustuvat rypäleiden aitouteen ja valmistusprosessiin. Olemme pääasiassa keskittyneet viineihin, jotka on valmistettu biodynaamisella tai vegaanipohjaisella viininvalmistusmenetelmällä. Luomuviinien valmistukseen vaatii enemmän työtä, tämän vuoksi myös viinit ovat luonnollisempia. Maut ovat aitoja ja tunnet rypäleen alkuperän. Viinien valintamme pohjautuu 4V:hen; viinitarha, viininvalmistus, vuosikerta ja viinintekijä. Punaviineissä keskitymme pääpiirteisiin, joissa korostuu aromaattisuus, täyteläisyys ja pitkä jälkimaku. Kuivat, rapeat ja raikkaat maut korostuvat valkoviineissämme. Kukkamaisuudesta paahteisuuteen ja pehmeisiin ja rikkaisiin aromeihin, jotka sopivat erityisesti meren antimien kanssa. Kuplivamme tulevat olemaan myös upeita ja vaihtuvia; Cremant, Cava ja Samppanja tekevät arjesta ikimuistoisen juhlavan.

Tule ja nauti lasi viiniä kiireisen työpäivän jälkeen ystävien tai perheenjäsenten kanssa ruokaillen välimerellisissä tunnelmissa.
*******
Viinien takana oleva mies on yksi Kuzinan omistajista; Tiberius Stere. Hän on palkittu sommelier, jolla on vuosien kokemus viineistä. Viinit ovat olleet hänen intohimonsa jo yli 20 vuotta. Jokainen viini on tarkkaan valittu hänen toimestaan.