European Region of Gastronomy

Kuopion seutu on saanut arvostetun European Region of Gastronomy –tunnustuksen vuodelle 2020 ensimmäisenä alueena Suomessa! Kuopion seudulla tarjoillaan upea kattaus ruoka‐ matkailu‐ ja luovien alojen yritysten yhteistyössä ideoituja makunystyröitä kutkuttavia kokonaisuuksia. Uudenlaisten yritysverkostojen yhteistyössä syntyy kulttuurin ohella gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia, koulutusta ja yrittäjyyttä.

European Region of Gastronomy –tunnus viestii vastuullisista tuotteista tai palveluista, joiden tuotannossa painotetaan laatua, luotettavuutta ja paikallisten raaka‐aineiden käyttöä. Tunnustukseen liittyy vahvasti paikallisen kulttuurin ja lähiraaka‐aineiden vaaliminen sekä vastuullisen toiminnan kehittäminen. Yhteistyössä mukana olevat yritykset sitoutuvat kehittämään toimintansa ympäristöllistä, taloudellista‐ ja sosiaalista vastuullisuutta.

Tutustu ihastuttavaan A la Carte listaamme ja tee pöytävaraus tai astu suoraan sisään ravintolaamme. Löydät meidät osoitteesta Kauppakatu 13, Kuopio

Lue lisää Taste Savon sivuilta!

 

#ruokamaakunta2020
#ERG2020
#tastesavo
#Kuopiogastronomy
#IGCAT