Dry Age
Dry Aged -tuotteet valmistetaan taitaen ainutlaatuisella ja perinteisellä raakakypsytysmenetelmällä. Käsityönä leikattuja, tarkoin valikoituja eläinten arvo-osia ikäännytetään valvotuissa ja kontrolloiduissa olosuhteissa pitkäkestoisesti raakakypsyttämällä.
Kypsytyksen aikana osista haihtuu luontaista kosteutta suojaavan rasvakerroksen kuivuessa. Lihan mureutuessa sen sävy syventyy ja maku tiivistyy intensiivisen aromikkaaksi ja lihan rakenne on mureampi kuten myös mineraalisempi.
Kerrasaan sulaa suussa.
Lihamme saapuvat ravintolaan kotimaisilta tiloilta ympäri Suomea. Tilojen naudat saavat liikkua ja laiduntaa ympäri vuoden. Ruokinta perustaa 100% nurmi sekä omaan säilörehuun, mikä takaa vain parasta kotimaista luomu lihaa. Riippuen eläimen arvo osasta näitä herkkuja saa 13-18 € / 100g.
Näihin herkkuihin pääsee tutustumaan ravintolalla ja omansa voi tulla varaamaan myös paikanpäällä tai soittamalla meille.