Kun haluat yllättyä...

Yllätä itsesi ja seurueesi yllätysmenuillallisella. Ravintolamme yllätysmenuissamme on kaksi eri teemaa; maa ja meri. Merellinen menu koostuu erilaisista merenantimista, kun taas maa on enemmän lihan rakastajille. Yllätysmenuita on saatavilla 4 tai 5 ruokalajin verisiona . Oma Sommelierimme on suunnitellut niille sovitetut viinipaketit, jotka täydentävät elämyksen.

Yllätysmenut Maa ja Meri:

  • 4-ruokalajia 55 €
    • Viinipaketti 35 €
  • 5-ruokalajia 60 €
    • Viinipaketti 40 €

Yllätysmenut ovat saatavilla vain ennakkotilauksella ja vähintään 24 tuntia ennen pöytävarausta. Yllätysillalliselle sinun pitää varata pöytäsi kaksi tuntia ennen ravintolan sulkeutumista. Kun tilaat erikoismenuita, ilmoitathan meille ennakkoon myös mahdollisista ruokarajoitteistasi.  Pöytäseurue voi tilata joko meren tai maan yllätysmenuita, kunhan jokaisella on sama määrä ruokalajeja. Koko seurueen ei tarvitse tilata yllätysmenuita, A la Carte -listastamme on myös tarjolla ilman ennakkotilausta.

Voit varata pöydän suoraan tästä.

Lisäkysymykset ja yli 6 hengen ryhmävaraukset saija@kuzina.fi

Veloituksettomat peruutukset ja henkilömäärämuutokset tulee tehdä 2 päivää ennen tilaisuuden alkua. Peruuttamattomista ja peruutusajan jälkeisistä ei uudelleen myydyistä paikoista peritään 55-60 eur / tuoli riippuen ennakkoon varatusta menusta. Ravintola ei tee katevarauksia luottokorteille. Maksu paikoista peritään vain, jos peruutusta tai henkilömäärän muutosta ei tehdä määräaikaan mennessä.