Uutiset

Toimintaohjeet ja suositukset

Korona ohjeistus

Huolehdimme ravintolamme korkeasta hygienia tasosta ja turvaväleistä niin kuin aina ennekin. Toimimme viranomaisien antamien ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti.

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon. Mainitsethan myös pöytää varatessasi ehdottomasti erikoisruokavaliot ja mikäli teillä on lahjakortti maksuvälineenänne. Jotta voimme taata varmasti onnistuneen iltanne, toivoisimme että tilaisitte A la Carte listaltanne omat suosikkinne ennakkoon. Tällä hetkellä hallituksen rajoitukset ja raaka-aineiden saatavuushaasteet saattavat johtaa siihen, että tietyt ruoka-annoksemme loppuvat kesken tai emme saa tilattua niihin raaka-aineita ollenkaan.

Saatamme myös joutua rajoittamaan asiakkaiden pöytävarauksia ja walk-in paikkoja ravintolaan, jotta saamme pidettyä ravintolakäynnin turvallisena ja viihtyisänä kaikille asiakkaillemme.

Ravintolaan saavuttaessa pyydämme teitä huolehtimaan käsihygieniasta ravintolamme wc-tiloissa. Katso tarkemmat lisäohjeet täältä.
Noudattamalla ohjeita voimme taata kaikkille viihtyisän ja turvallisen illan sekä vähentää riskiä sairastuttaa kanssaihmisiä.

Henkilökuntamme pyrkii omalla tekemisillään luomaan ravintolakäynnistänne mahdollisimman turvallisen.

Tervetuloa nautiskelemaan.

A la Carte 

Take Away

Aukioloajat