Tapahtumat

TERVETULOA JUHLIMAAN PIKKUJOULUJA  KUZINA WINE & DAILYYN

Haluatko juhlia pikkujouluja ystävien, työporukan tai perheen kesken, mutta ei jaksaisi aina samoja jouluruokia?
Meillä on tarjolla A la Carte-listamme lisäksi kolme erilaista joulumenua välimerelliseen tyyliin; liha-, merenelävä tai kasvispainotteinen.
4-ruokalajin erikoismenun hinta on 59,00 / hlö, pöytäseurueesi voi valita useamman eri  erikoismenun kerrallaan. Huomioithan, että erikoismenut ovat vain ennakkotilauksella kuitenkin viimeistään 5 päivää ennen varaustasi. Erikoismenutilauksia ei voi yhdistellä A la Carte listan tilauksiin. Erikoismenut ovat tarjolla 28.10.2019-19.12.2019

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon, ennakkovaraukset netistä suoraan max. 6 hengelle. Yli 6-hengen pöytävaraukset / yksityistilaisuudet voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen saija@kuzina.fi

Pöytävarauksen normaali kesto on 2 tuntia, mikäli haluat viipyä pidempään, mainitsethan asian erikseen varaustasi tehdessä.
HUOM! Jos joudut syystä tai toisesta perumaan varauksesi, ole hyvä ja tee se viimeistään 48 tuntia ennen varauksesi alkua. Mikäli et peru varaustasi ja jätät sen käyttämättä, perimme jälkikäteen maksun riippuen seurueesi koosta (30€ / 59€ menuvaraukset / hlö).

Erityistapauksissa ole ystävällinen ja soita: 044 269 99 98
Pidätämme oikeuden aukioloaikamuutoksiin.

JOULUN ERIKOISMENUT

PÖYTÄVARAUKSEEN